Friday 30 July 2021

JINGGA13 SIMPANG RENGGAM BANTU PUSAT KHIDMAT RAKYAT PARLIMEN SIMPANG RENGGAM AGIH BAKUL MAKANAN KEPADA 29 KELUARGA DI BANDAR RENGGAM.

Sebelum serahan kami sempat singgah Di pejabat Parlimen untuk membantu kakitangan pejabat Parlimen yang bertungkus lumus menyediakan barangan bagi serahan kepada keluarga Yang terjejas akibat pandemik Covid19 semoga kerjasama ini lebih bermanfaat kepada semua.


Komrad jingga13 Simpang Renggam yang di wakili oleh koordinatornya Komrad Sukri Bin Zakaria, komrad Vijendran al Nanasekaran dan turut dibantu serta menjalankan tanggungjawab adalah Encik G.Ravi Al Ganesan dab Puan Lee Mei Lan . Keduanya sudah lama dalam kerja - kerja sukarewan dan mewakili pihak Pejabat Parlimen Simpang Renggam untuk nemudahkan agihan Di Renggam . Yang paling harmoni Kami bergerak Dalam jaluran berbilang bangsa .


Sebanyak 29 keluarga telah menerima sumbangan ini yang terdiri dari masyarakat cina,India dan melayu menerima sumbangan tersebut , mereka adalah terdiri darioada yang terkesan oleh PKP.  

 Semoga sumbangan dari Pejabat Ahli Parlimen Simpang Renggam (YB DR MASZLEE MALIK) dapat menggurangkan sedikit permasalahan yang mereka hadapi kesan dari pandemik Covid19#ybdrmaszleemalik

#parlimensimpangrenggam

#renggamsejalur

#jingga13simpangrenggam

#jingga13johor

#jingga13malaysia

#muafakatprihatinberani