Monday 10 May 2021

RANTING KEADILAN GUGUSAN FELDA ADELA BERSAMA JINGGA13 PENGERANG LAKSANA JEJAK ASNAF RAMADHAN

9/05/2021(Ahad) Program Jejak Asnaf Ramadhan bagi kawasan Keadilan Ranting Gugusan Adela dengan kerjasama JINGGA 13 PENGERANG telah diadakan dengan jayanya 

Sumbangan telah diterima dari Timbalan Pengerusi MPN PKR Johor merangkap ADUN Bukit Batu yang telah menyumbangkan 15 kampit beras untuk diagihkan kepada asnaf yang layak.

Selain itu kami juga telah menerima sumbangan dari orang ramai dan individu yang dermawan untuk melaksanakan program Jejak Asnaf Ramadhan ini. Kami telah dapat mengumpulkan sebanyak 20 beg berisi barangan makanan dan keperluan Hari Raya kepada para asnaf . Ucapan penghargaan Dan Terima kasih  yang tidak terhingga kepada Ketua Cabang Pengerang, Mr Chun Yet Chong, En Zaaba , Dr. Zamil Najwah Arbain di atas sumbangan yang diberikan. 


Juga tidak dilupakan sumbangan individu dari ahli Ranting Keadilan Gugusan  Adela dan anggota jingga 13 Pengerang Zam , Zack , Hasmadie Madi , Lan , Attan dan Ahmad Kamal  yang merupakan penggerak program jejak asnaf kali ini sehingga terlaksana dengan jayanya.
#jingga13pengerang

#keadilanPengerang

#KEADILANJohor