Saturday 1 May 2021

JELAJAH PRIHATIN JINGGA13 KLUANG BERSAMA KEADILAN CABANG KLUANG SANTUNI 20 ASNAF DI DUN MENGKIBOL

 Sabtu, 1 Mei 2021 , Program Jelajah Prihatin Jingga 13 Kluang bersama Keadilan Kluang mensasarkan golongan keluarga asnaf dalam DUN Mengkibol.

20 keluargar asnaf menerima sumbangan berupa beras, gula, minyak masak, susu, ketupat segera, kuih raya, dodol dan lain2.

Jelajah bermula sekitar jam 4.30 petang dengan destinasi pertama Sri Lalang (6 Keluarga ), Ladang Coronation ( 4 keluarga), Kg Mengkibol (5 keluarga) dan Taman2 berhampiran.Sdr Kalytas, Ketua Cabang Kluang, Sdr Jaafar, Setiausaha Cabang Kluang merangkap Koordinator Jingga13 Kluang, dan barisan ajk Keadilan Kluang dan Jingga13 Kluang terlibat bersama2 dalam menjayakan Jelajah Prihatin.

Turut hadir bersama2 YB Chew Chong Sin, Adun Mengkibol, Jelajah berakhir dengan berbuka puasa bersama2 di Restoran Fahmy Tomyam dan di meriahkan dengan sambutan Hari Jadi Sdr Kalytas dan Sdr Johan Arif.Terima kasih kepada YB Chew Chong Sin yang menyumbang bagi menjayakan Jelajah Prihatin, Sdr Kalytas atas juadah berbuka puasa dan rakan2 yang menyediakan kek Hari Jadi.