Tuesday 12 January 2021

JINGGA13 PERLIS BERSAMA NAIB KETUA AMK PERLIS SAMPAIKAN SUMBANGAN DI CHUPING , PERLIS

 Ahad - 10 Januari 2021 -JINGGA 13 Negeri Perlis,dengan kerjasama Naib Ketua Amk Perlis sampaikan sumbangan kepada penerima di Chuping,Perlis. Jingga 13 Negeri Perlis, Hari ini menyampaikan sumbangan kepada penerima di Chuping,Perlis.

 Sumbangan berupa barangan keperluan dapur,yang disumbangkan oleh Tuan Marja,yang mana beliau adalah MANTAN KETUA WANITA sebelum ini.


Kehadiran Sdra Azzin , Naib Ketua AMK yang bekerjasama dengan kami dalam usaha mencari dan mengenalpasti beberapa penerima yang betul-betul layak amatlah dihargai. Beliau benar² teliti dan memastikan,setiap penerima,adalah yang benar² layak dan memerlukan.Beliau berharap usaha seperti ini dapat diteruskan lagi dimasa akan datang.

Program Jingga 13 Negeri Perlis hari ini, dihadiri oleh Sdra.H.Rizal koordinator J13 Negeri Perlis, Sdra Nashriq, Timb.koordinator J13 Negeri Perlis, Pn.Liyana,Bendahari J13 Negeri Perlis, Sdra.Rosmaini AJK merangkap Pemangku Setiausaha J13 Negeri Perlis, Sdra.Abg Man Koordinator J13 Padang Besar, turut turun bersama Komrad J13 Negeri Perlis, Pn.Shiha,Pn. Azura, Sdra.Din dan sdri. Atikah. Xketinggalan juga Tuan Marja MANTAN KETUA WANITA, selaku penyumbang.

Semua sumbangan disampaikan oleh sdra. Azzin Naib Ketua Amk Perlis, kepada semua penerima penerima terpilih. Terima kasih diucapkan kepada penyumbang barangan dapur dan juga kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam usaha menjayakan program pada hari ini.