Sunday 29 December 2019

Jingga13 Kota Tinggi ziarahi 2 anak yatim , sampaikan sumbangan barangan dan baucer Bijak Ke SekolahBersama Anak yatim yang baru kematian ayah tercinta. Anak sulong Putri Anisa Farhana (10tahun) dan adiknya Putra Aiman Shah (8tahun).


Jingga13 Kota Tinggi sekali lagi hadir menziarahi anak anak arwah Osman Hasbullah dengan tujuan untuk menghulurkan sumbangan beg sekolah dan voucher bernilai RM 80 setiap seorang bagi membeli pakaian dan peralatan sekolah.


Setibanya kami dirumah beliau, kami dimaklumkan yang mereka sedang mengemas barang untuk dibawa pindah ke Felda Air Tawar 4. Ibu mereka sedang sibuk menguruskan pemindahan sekolah ke Sek Keb Felda Air Tawar 4.


Rumah mula dikosongkan. Mungkin hari ini adalah hari terakhir mereka berada dirumah itu. Selamat bersekolah di tempat baru, Jingga13 ucapkan. Moga kalian menjadi anak yang solleh dan solehah, berjaya dunia dan akhirat.

Jingga13 Johor mangucapkan jutaan terima kasih kepada seluruh penyumbang yang perihatin. Moga Allah membalas kebaikkan yang kalian hulurkan.