Tuesday 8 February 2022

Pertubuhan Kebajikan Jingga 13 Melaka membantu adik Hartini

Pertubuhan Kebajikan Jingga 13 negeri Melaka telah menziarahi adik Hartini Binti Suip yang terjejas pendapatannya akibat PKP.

Adik Hartini yang tinggal di Taman Rumpun Bahagian di dalam Dewan Undangan Negeri(DUN) Pengkalan Batu amat memerlukan sedikit bantuan kewangan dan keperluan dapur... 

Jingga 13 Melaka telah memberikan sedikit bantuan barangan dapur kepada adik Hartini. Turut hadir di dalam program tersebut ialah Saudara Shah Kesuma Jaya (Ketua Koordinator Jingga 13 negeri Melaka),saudara Ammar Ghadafi (Timbalan Koordinator Jingga 13 negeri Melaka) & Cikgu Tamil Selvam(Ketua Ranting Parti Keadilan Rakyat Taman Rumpun Bahagia).. 

Sesiapa yang meghulurkan bantuan boleh lah menghubungi adik Hartini 0172973306...
JINGGA13 SIMPANG RENGGAM MEMBERI SUMBANGAN KILAT KEPADA ASNAF YANG MEMERLUKAN.

 ATAS MAKLUMAT AKTIVIS SETEMPAT, JINGGA13 SIMPANG RENGGAM YANG DIWAKILI KOORDINATOR SDR SUKRI BIN ZAKARIA TELAH MENGHULURKAN SUMBANGAN KEPADA SDR MOHD NOOR BIN ALI YANG TINGGAL BERSEORANGAN DI PERUMAHAN MURAH LAYANG-LAYANG.


BELIAU TERPAKSA MENERUSKAN KEHIDUPAN DENGAN MENCARI BARANG TERPAKAI SEPERTI TIN DAN SEBAGAINYA.


KAMI JUGA AKAN MEMBANTU UNTUK MENCARI PEKERJAAN BARU KEPADA BELIAU PADA WAKTU TERDEKAT INI MEMANDANGKAN BELIAU MEMPUNYAI LESEN UNTUK MEMBAWA KENDERAAN BERAT SEPERTI LORI.


SESIAPA YANG INGIN MEMBANTU BELIAU ATAU MEMERLUKAN PEMANDU LORI DIKAWASAN LAYANG-LAYANG,RENGGAM DAN SIMPANG RENGGAM BOLEH HUBUNGI BELIAU SENDIRI DI TALIAN 010 513 5407.


BELIAU BERTERIMA KASIH ATAS SUMBANGAN YANG JINGGA13 BERIKAN DAN KAMI JINGGA13 SIMPANG RENGGAM MENDOAKAN SUPAYA SDR MOHD NOOR BIN ALI DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSANNYA DAN DIBERIKAN KESIHATAN YANG BAIK.


MUAFAKAT PRIHATIN BERANI.


#jingga13simpangrenggam

#jingga13johor

#jingga13malays